پيام
+
[تلگرام]
تحريم ظريف باورکردني نيست!
به نام خدا و براي خدا
اول سلام و بعد سلام و سپس سلام / با هر نفس ارادت و با هر نفس سلام
جواد ظريف وزير خارجه، پس از ملاقات با مکرون رئيس جمهور فرانسه گفت: «عليرغم تلاشهاي آمريکا براي #تخريب_دموکراسي امروز با #رئيس_جمهور_فرانسه، امانوئل ماکرون و ژان ايو لورديان در پاريس ديدار کردم.»
عجيب است! ظريف تحريم نبود، به هواپيمايش در اروپا #بنزين نميدادند!، اما تحريم که شده، راحت به تور اروپا ميرود و بنزين هم برايش آزاد است! پس؛ #تحريم_ظريف، باورکردني نيست!
مکرون رئيس جمهور فرانسه مدتي قبل در ملاقات با #نتانياهو نخست وزير #رژيم_صهيونيستي به #رمز_مهمي اشاره کرد و گفت: «بايد برجام را حفظ کنيم، ما بايد از #ميانهروها در ايران حمايت کنيم، نه اينکه #مأموريتشان را سخت کنيم!»
واقعا دستور العمل مأموريت سه کشور اروپايي و احيانا آمريکا، براي #دولت_ميانهرو و #ليبرال حسن روحاني چيست؟!
مأموريت اعلاني مکرون، به ظريف و روحاني، فعلا در #حوزه_برجام است! لذا آقاي ظريف در سفر به نيويورک و ملاقات اخير با مکرون، قول #عدم_خروج_ايران_از_برجام و گسترش برخي از #مواد_برجام را براي کسب #رضايت_آمريکا داده است!
والسلام
https://t.me/vaznesiasy1
شکار لحظه ها
98/6/9