بنام خدا و برای خدا
آنچه که به عنوان توصیه های پانزده گانه رهبری معظم انقلاب، خطاب به دولتمردان در تاریخ 5 شهریور 93 مطرح فرمودند، نقشه راهی است، تا ملت عزیز ایران با رعایت آن از سوی دولت، طعم شیرین امید و اعتدال را، در صحنه های؛ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی بچشند و تکلیف اصلی آن بر دوش دولتمردان است، که زمینه تحقق آن را با رعایت خطوط قرمز و جلوگیری از حضور جریان فتنه 88 در مسئولیت های مهم کشور فراهم نمایند.
1 -کار و فعالیت و خدمت مستمر به مردم و پرهیز از حاشیه سازیها.
2-باید مراقبت شود تا در سخنان مسئولان دولتی تعارض وجود نداشته باشد و فلسفه تعیین سخنگو هم این است که از دولت صدای واحد در مسائل مختلف شنیده شود.
3- جناح بندیهای سیاسی اشکالی ندارد اما نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد زیرا این کار موجب دل زدگی و خستگی مردم و شکننده شدن محیط جامعه می شود.
4- در موضوع جناح بندی های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند و مسئله فتنه و فتنه گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است.
5-آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که البته در برخی موارد هم واقعاً حق با ایشان است و برخی انتقادها، تند و گاهی غیرمنصفانه هستند...لزومی ندارد که انسان بخواهد به هر مطلب یا انتقادی، پاسخ دهد زیرا در برخی موارد سکوت بهتر است.
6-همواره دولتها نسبت به دوره های گذشته خود منتقد بوده اند که ایرادی هم ندارد اما این انتقاد نباید حالت اغراق آمیز و تخریب پیدا کند زیرا در روحیه مردم تأثیر بد می گذارد و آنان را نسبت به آینده نیز نامطمئن می کند.
7- موضع گیری صریح و قاطع در مسائلی همچون فلسطین، رژیم صهیونیستی، غزه، سوریه، عراق، تکفیری ها و دخالت های آمریکا، به نفع نظام جمهوری اسلامی است و منافاتی هم با زبان دیپلماسی و مذاکره ندارد.
8-ادامه پرشتاب رشد علمی کشور و حمایت از شرکتهای دانش بنیان و نقش تعیین کننده تحقیقات کاربردی و تحقیقات بنیانی.
9- طرح نظام سلامت: باید این طرح پشتیبانی شود و ادامه یابد، ضمن آنکه مراقبت شود برخی تصمیم ها، این طرح را به ضد خود تبدیل نکند.
10-کلید رونق اقتصادی که مورد تأکید رئیس جمهور محترم نیز است، مسئله تولید است. باید با استفاده از ظرفیت های فراوان داخلی، تولید را به حرکت درآورد تا رونق اقتصادی و افزایش صادرات غیرنفتی محقق شود.
11- صنایع بخش کشاورزی، یکی از بخشهای راهبردی است که در همه کشورها به آن کمک ویژه می شود و دولت باید به بخش کشاورزی مساعدت ویژه ای داشته باشد.
12- راه توسعه روستاها، ایجاد صنایع تبدیلی در روستاها ... اهمیت ویژه بخش معدن و ارزش افزوده و اشتغال زایی.
13-: دولت باید درخصوص واردات کالاهای غیر ضروری و تجملی سخت گیری بیشتری انجام دهد و اِعمال قدرت کند.
14- یکی از راه حل های جدی برای مشکل آب در کشور، صرفه جویی در آب کشاورزی از طریق استفاده از شیوه های نوین آبیاری بویژه آبیاری تحت فشار است.
15- اگر احتمالا با اصل طرح مسکن مهر و یا نحوه تزریق اعتبارهای بانکی به آن مخالفتی وجود دارد، اما این را هم بدانیم که اکنون چند میلیون نفر چشم انتظار تکمیل مسکن مهر هستند و باید این کار بطور جدی پیگیری شود و به اتمام برسد.
محورهای پانزدهگانه فوق؛ مکمل اقتصاد مقاومتی و نقشه راهی است، که اگر دولتمردان همت کنند و زمینه عملیاتی شدن آنها را فراهم نمایند، در پایان سال 93 امکان تحقق سال اقتصاد و فرهنگ بامدیریت جهادی فراهم خواهد گردید و اینجاست، که مردم ثمره "امید و اعتدال " را باید در عمل دولتمردان مشاهده نمایند، والا؛ بازی با آمار و ارقام و اعلام کاهش تورم نقطه به نقطه و تورم سالیانه و از آن طرف افزایش قیمتها و خالی شدن جیب مردم، امیدی در جامعه ایجاد نخواهد شد و عدالت محقق نمی گردد!
پس اگر دولت تدبیر و امید می خواهد امید را در مردم افزایش دهد، یگانه راه آن تکیه به توانمندی داخل و عمل به دستورات امام خامنه ای است و شرط تحقق آن، وجود مدیرانی است که به آرمانهای امام و انقلاب وفادار باشند.
گفته اند؛ وقتی رؤسا با عینک اطرافیان چاپلوس، شخصیت جوانمردان و مؤمنان به انقلاب را ببینند، به جای تماشای مردانگی، نامردی متملقان و افراطیون را تماشا می کنند!
والسلام
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چرا مجرمین نفوذی در قدرت، محاکمه نمی شوند؟
آیا وقت محاکمه حسن روحانی نیست؟
سئوال خوب به تولید فکر خوب می انجامد
عاشورا چگونه رقم حورد؟
مخرج مشترک با دشمن، یعنی چه؟
بساط انفعال را از قوه قضائیه برچینید
اغتشاشگران از داعش بدتر و اصلاحطلبان از هر دو بدتر
جنگ جهانی شناختی و ترکیبی بر علیه ایران
غروب اغتشاشات در ایران و شکست جبهه استکبار
[عناوین آرشیوشده]