سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به دوستی آن که به عهد خود وفا نمی کند، اعتماد مکن . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 93 شهریور 9 , ساعت 8:56 صبح

بنام خدا و برای خدا

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با اعضاء هیئت دولت در 5 شهریور 93 فرمودند: « در موضوع جناح بندی های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند.»

فتنه

آقای روحانی رئیس جمهور در رابطه با حضور فتنه گران در دولت و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر خطوط فاصل با جریان فتنه سال 88 گفتند:« البته در رابطه با مسائلی که مربوط به سال‌های گذشته است و همچنان وجود دارد در چارچوب قانون عمل می‌کند و معیار ما قانون است، اگر قوه قضائیه فردی را محکوم کرده است و محکومیت این فرد محرومیت از حقوق اجتماعی باشد ما طبق قانون عمل می‌کنیم اما اینکه به صورت تخیلی بگوییم فردی در عکسی حضور داشته است و اینکه آن فرد در چه تاریخی و به چه منظوری حضور داشته است، مشخص نباشد را نمی‌پذیریم. البته آن چه مقام معظم رهبری خطاب به وزرا فرمودند؛ حتما از سوی وزرا در تمام زمینه‌ها اجرایی می‌شود و دولت برای اجرای تمام نکات مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب برنامه‌ریزی دارد.»

دیده بان بصیر انقلاب، حضرت امام خامنه ای در دیدار با اعضاء دولت تدبیر و امید، نکات بسیار مهمی را به دولت تذکر دادند و در بعضی از بخشها هم، از دولت مستقر به واسطه تلاش آنها قدردانی نمودند.

فتنه

از نکات بسیار مهمی که بیش از یک سال دغدغه و نگرانی نیروهای مؤمن به انقلاب را فراهم کرده، حضور فتنه گران سال 88 در بدنه دولت اعتدال است و بیم آن می رود که این فتنه گران، که از اقدامات ضد امنیتی خود توبه نکرده اند، کشور را به فتنه ای بزرگتر از فتنه سال 88 دچار نمایند و لذا رهبر معظم انقلاب از دولت خواستند که خطوط قرمز را که قبلا در بکارگیری فتنه و فتنه گران رعایت ننموده اند، مورد توجه و اصلاح قرار دهند و رئیس جمهور محترم هم، در مصاحبه خبری خود در 8 شهریور 93 تلاش زیادی نمودند، تا کلمه فتنه را بر زبان نیاورند و موجب ناراحتی اصحاب فتنه و فتنه گران نشود، نسبت به این موضوع تأکید کردند و گفتند:« آن چه مقام معظم رهبری خطاب به وزرا فرمودند؛ حتما از سوی وزرا در تمام زمینه‌ها اجرایی می‌شود.» البته ما رئیس جمهور و علت نگفتن کلمه فتنه را درک می کنیم و برای موفقیت ایشان دعا می کنیم. 

فتنه

جای بسی خوشحالی است که رئیس جمهور محترم، بصورت تلویحی، بعد از گذشت یک سال، پذیرفتند که در بخشی از بدنه مدیریت اجرایی کشور انقلابی مان، فتنه گران حضور دارند!

لذا امیدواریم که دولت امید، با تدبیر دیرهنگام خود، زمینه امیدواری دوستدارن انقلاب و ناامیدی فتنه گران را فراهم و نسبت به کنار زدن عناصر فتنه، و اجراء دستور ولی امر مسلمین سریعتر اقدام نماید.

در صورتی که دولت به هر دلیلی بنا نداشته باشد فتنه گران را از مناصب مهم نظام اسلامی کنار بزند، نیروهای مؤمن به انقلاب بر اساس تکلیف شرعی و فریضه امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به افشاء نام  فتنه گران، که در بخشهای مختلف دولت (معاونتهای ریاست جمهوری، معاونان و مدیران کل وزراتخانه ها، استانداران و معاونان و فرماندان و مدیران کل استانها) بکارگیری شده اند، اقدام انقلابی خواهد نمود.

والسلام   



لیست کل یادداشت های این وبلاگ