سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 97 خرداد 2 , ساعت 3:24 صبح

به نام خدا و برای خدا

اول سلام و بعد سلام و سپس سلام / با هر نفس ارادت و با هر نفس سلام

در زمانی که دولت احمدی نژاد در سال 87 ، بدون حضور و نفوذ جریان انحرافی خبیث، در خدمت به کشور و ملت در خط مقدم بود و مردم در سفرهای استانی رضایت خود را از رئیس جمهور و دولت وقت در استقبالهای بی نظریشان به رخ فتنه گران داخلی و دشمنان خارجی کشیده بودند، اما در محفلی مخفی، گروهی اندک برای زمین گیر نمودن دولت احمدی نژاد، سقیفه ای به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی و با مدیریت اجرائی علی لاریجانی تشکیل داده تا در زمان مقتضی، طرح "دولت وحدت ملی یا ائتلاف برای حذفذ احمدی‌نژاد و تصاحب قدرت" را کلید بزنند!

نتیجه این شد که مدیر اجرائی سقیفه، آقای علی لاریجانی ریاست مجلس، همایش «سی‌امین سال قانونگذاری و نظارت» را با حضور تمام نمایندگان ادوار مجلس، از ضدانقلاب گرفته تا توده ای ها، منافقین، ملی مذهبی و انقلابی ها را به مجلس دعوت نماید و سخنرانان اصلی همایش، تمام رؤسای مجلس، از اول انقلاب تا آن زمان باشند و همگی باید به طرح "دولت وحدت ملی" بعنوان یک راهکار و ضرورت بپردازند و لذا هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، کروبی، حداد عادل و علی لاریجانی به طرح "دولت وحدت ملی" پرداختند!

پس از برگزاری آن همایش، رهبری نظام هزینه آن همایش را حرام و علی لاریجانی را مسئول آن داستند، و لذا با شدت گرفتن افشاگری‌ها، ناطق نوری اولین کسی بود که اجبارا عقب نشینی کرد و در تاریخ 10 شهریور 1387 گفت: «اگرچه از تشکیل دولت وحدت ملی استقبال شد، اما هر کسی حرف خودش را زد و این پیشنهاد در نطفه خفه شد.»

حال پس از گذشت ده سال از آن همایش ضدانقلابی، در حالی که دولت اعتدال در حل مشکلات مردم و کشور درمانده است، اما عقلا آن سقیفه که برخی هنوز زنده هستند، در این شرایط سخت اقتصادی و سیاسی، احساس تکلیف نمی کنند و در کنار مسببین ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی، خیمه زده و سکوت مرگبار کرده و حتی اگر سخنی می گویند؛ خواهان "طرح آشتی ملی" برای حضور فتنه گران در قدرت هستند! و لذا ناجوانمردانه در تلاشند تا افتضاح برجام را نه به حسن روحانی، بلکه، سپاه و رهبری را مقصر پذیرش برجام و شکست در آن معرفی نمایند!

والسلام

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ