سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از خیر پرسیدند فرمود : ] خیر آن نیست که مال و فرزندت بسیار شود ، بلکه خیر آن است که دانشت فراوان گردد و بردبارى‏ات بزرگمقدار ، و بر مردمان سرافرازى کنى به پرستش پروردگار . پس اگر کارى نیک کردى خدا را سپاس گویى و اگر گناه ورزیدى از او آمرزش جویى ، و در دنیا خیرى نبود جز دو کس را : یکى آن که گناهانى ورزید و به توبه آن گناهان را در رسید ، و دیگرى آن که در کارهاى نیکو شتابید . [نهج البلاغه]
 
جمعه 95 خرداد 21 , ساعت 4:57 عصر

به نام خدا و برای خدا

در روزگاری که انجام تکلیف الهی جایش با رذیله قدرت عوض شده! در دورانی که جریان زر و زور و تزویر، سخن از اطاعت ولی فقیه می زند، اما بر خلاف مسیر آن عمل می کند! در زمانی که ولنگاری فرهنگی را تشویق و انقلابیگری را افرطی و تندرو لقب می دهند! در وضعیتی که رابطه با شیطان بزرگ را با بازی برد-برد بزک می کنند و آن را به ملت می قبولانند! پس؛ چه باید کرد و تکلیف چیست؟!8

پاسخ این سئوالات را در سخنان کشتی بان انقلاب حضرت امام خامنه ای باید جست، آنجا که در 14 خرداد 95 در مرقد شریف حضرت روح الله فرمودند: «بعد از رحلت امام بزرگوار (ره)، در هر مقطعی که انقلابی عمل کردیم، پیشرفت به دست آوردیم و هر دوره ای که از انقلابی گری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.»

حضرت آیت الله خامنه ای رمز موفقیت را در انقلابی عمل کردن و سیلی خوردن را در وادادگی از مسیر انقلاب دانستند و فرمودند: «می توان در این مسیر با شیوه انقلابی حرکت کرد که در آن صورت، پیشرفت قطعی است و می توان با شیوه دیگری حرکت کرد که در چنین وضعیتی، سرنوشت رقت باری رقم خواهد خورد و ملت ایران و اسلام سیلی خواهد خورد.»

حال اگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی به واقع از سخنان مقام معظم رهبری تبعیت می کنند و پایبند عزت ملی و حقوق ملت هستند، پس باید برجام را بصورت انقلابی و با طرح دو فوریتی در دستور کار قرار داده و دلائل عدم توجه دولت اعتدال به نامه و دستورالعمل اجرائی رهبری را در برجام پیگیری نمایند و اگر ثابت شد، که جناب روحانی، برای تصاحب مجلسین خبرگان رهبری و شورای اسلامی، در انتخابات 7 اسفند سال 94 برجام را عحولانه و بدون اخذ تضمین کتبی از آمریکا و اروپا اجراء کرده، آنگاه، طرح عدم کفایت آقای حسن روحانی، مطابق بند 2 اصل 89 قانون اساسی به رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی گذاشته شود.غ

امام خامنه ای در نامه  29 مهر 94 به برخی از ابهامات و خلأهای موجود در برجام اشاره دارند که عدم اجراء آنها، کشور را دچار خسارت سنگین می کند که عبارتند:

اولاً: از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و مالی صورت گرفته است و اجرایی شدن آن در برجام به بعد از اقدام‌های ایران موکول گردیده، لازم است تضمین‌های قوی و کافی برای جلوگیری از تخلف طرف‌های مقابل، تدارک شود، که از جمله‌ی آن اعلام کتبی رئیس‌جمهور امریکــا و اتحادیه‌ی اروپا مبنی بر لغو تحریم‌ها است. در اعلام اتحادیه‌ی اروپا و رئیس‌جمهور امریکا باید تصریح شود که این تحریم‌ها به‌کلی برداشته شده است. هرگونه اظهاری مبنی بر این‌که ساختار تحریم‌ها باقی خواهد ماند، به منزله‌ی نقض برجام است.

ثانیاً: در سراسر دوره‌ی 8 ساله وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای (از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر) توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظف است طبق بند 3 مصوبه‌ی مجلس اقدام‌های لازم را انجام دهد و فعالیت‌های برجام را متوقف کند.

ثالثاً: اقدامات مربوط به آنچه در دو بند بعدی آمده است، تنها هنگامی آغاز خواهد شد که آژانس پایان پرونده‌ی موضوعات حال و گذشته (pmd) را اعلام نماید.ب

رابعاً: اقدام در مورد نوسازی کارخانه‌ اراک با حفظ هویت سنگین آن، تنها در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد قطعی و مطمئن درباره‌ی طرح جایگزین و تضمین کافی برای اجرای آن منعقد شده باشد.

خامساً: معامله‌ی اورانیوم غنی‌ شده‌ی موجود در برابر کیک زرد با دولت خارجی در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد مطمئن در این‌ باره همراه با تضمین کافی منعقد شده باشد. معامله و تبادل مزبور باید به‌ تدریج و در دفعات متعدد باشد.

سادساً: مطابق مصوبه‌ی مجلس،  طرح و تمهیدات لازم برای توسعه‌ی میان‌مدت صنعت انرژی اتمی که شامل روش پیشرفت در مقاطع مختلف از هم‌اکنون تا 15 سال و منتهی به 190 هزار سو است، ‌ تهیه و با دقت در شورای عالی امنیت ملی بررسی شود. این طرح باید هرگونه نگرانی ناشی از برخی مطالب در ضمائم برجام را برطرف کند.

سابعاً: سازمان انرژی اتمی، ‌تحقیق و توسعه در ابعاد مختلف را در مقام اجرا به‌گونه‌ای ساماندهی کند که در پایان دوره‌ی 8 ساله هیچ کمبود فناوری برای ایجاد غنی‌سازی مورد قبول در برجام وجود نداشته باشد.ل

ثامناً: توجه شود که موارد ابهام سند برجام، ‌تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است.

تاسعاً: وجود پیچیدگی‌ها و ابهام‌ها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلفات و فریبکاری در طرف مقابل بویژه امریکا، ایجاب می‌کند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهدات طرف مقابل و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است، ‌ تشکیل شود. ترکیب و وظائف این هیئت باید در شورای عالی امنیت ملی تعیین و تصویب شود.

پس از مطالعه بندهای نه گانه نامه رهبری، به این نتیجه می رسیم که دولت اعتدال برای اهدافی خاص به دستورات صادره از سوی رهبری و شورای عالی امنیت ملی عمل نکرده و خسارت زیادی به کشور وارد شده است و لذا مردم تا اقدامات انقلابی مجلس در خصوص عملکرد نادرست دولت در برجام، منتظر می مانند، والا باید بر اساس آنچه امامان فرمود، انقلابی عمل نمائیم.

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ