سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بسی مؤمن که در جستجوی دانش از خانه اش بیرون شد و جز آمرزیده بازنگشت [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 تیر 19 , ساعت 12:57 صبح

به نام خدا و برای خدا

در سفینة البحار، ج 2، ص 30 امیر مؤمنان علیه السلام در واپسین لحظات عمر شریفشان به صعصعة بن صوحان می فرمایند؛ب « والله ما کنتَ الا خفیف المؤونة کثیر المعونة »- به خدا قسم، تو نبودی مگر مردی کم هزینه، اما بسیار کمک کارامام صادق علیه السلام صفت کم هزینه و پر معونه بودن را از ویژگی بارز مؤمن بر می شمرند و لذا مسئولین در نظام جمهوری اسلامی باید دارای چنین ویژگیهایی باشند.

حال اگر جمهوری اسلامی برای برون رفت از تحریمهای فلج کننده غرب، سیاست اقتصاد مقاومتی را برگزیند، ولیکن کارگزاران اجرائی آن، بر عکس سخن امیرالمؤمنین، مسئولینی  پر هزینه و کم بهره و گاهاً دزد و فاسد باشند، آیا اقتصاد مقاومتی تحقق می یابد؟! آیا برگزاری همایش اقتصاد مقاومتی از سوی دولت اعتدال، آنهم در کنار دریا، با اجراء اقتصاد مقاومتی سازگار است؟!

برای پاسخ به سئوالات فوق، لازم است به بررسی افکار و ایدئولوژی حاکم بر دولت اعتدال بپرداریم، زیرا هیچ حزب و گروهی در کشور و جهان تشکیل نمی شود، مگر اینکه داری ایدئولوژی بوده و معمولاً یکی از ادیانا و یا مکاتب را بعنوان پایه ایدئولوژی خود برمی گزینند. با این توضیح مختصر، به سراغ ایدئولوژی حاکم دولت اعتدال می رویم تا از این طریق مطمئن شویم که مبنای ایدئولوژی دولت، با اقتصاد مقاومتی در تعارض هست، یا نیست؟!

برای دستیابی به ایدئولوژی حاکم بر دولت اعتدال، بهترین روش، مراجعه به سخنرانی های رئیس جمهور و ایده پردازان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی دولت است و قبل از بررسی ایدئولوژی دولت اعتدال، شناخت ایدئولوژیهای حاکم بر جهان مهم است.

پس از شکست ایدئولوژی سوسیالیسم(بی خدایی)، آمریکائیها خود را رهبر بلا منازع جهان با بهره گیری از ایدئولوژی لیبرالیسم مطرح کرد و تنها ایدئولوژی در مقابل لیبرالیسم را ایدئولوژی حاکم بر انقلاب اسلامی ایران دانستند و لذا برای شکست آن، جنگهای مختلفی را بر کشورها و گروهای پذیرای ایدئولوژی اسلام ناب محمدی تحمیل کرد و پس ناکامی در جنگ سخت، به سراغ جنگ نیمه سخت و نرم، برای شکست تفکر اسلام ناب محمدی رفتند، که تحریمهای فلج کننده و تهاجم فرهنگی در همین راستا صورت گرفت.7

می توان به یقین ادعا کرد، که امروز دو تفکر و دو ایدئولوژی بر جهان حکم است 1-ایدئولوژی اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم 2-ایدئولوژی لیبرالیسم غرب یا اسلام آمریکائی. حال باید بررسی نمود که تفکرات دولت اعتدال در سخنان رئیس جمهور و مشاورینی که طرحهای استراتژیک تعریف می کنند و مسئول تنظیم سخنرانیهای ایشان هستند، از کدام ایدئولوژی بهره می گیرند؟

طرح اسلام رحمانی از سوی جناب روحانی با مبانی لیبرالیسم و اومانیسم همسوئی دارد! اینکه برای رئیس جمهور هنرمند ارزشی و غیر ارزشی تفاوتی ندارد، از اصول لیبرالیسم است! اینکه رئیس جمهور کربلا را محل مذاکره با عمرسعد و موقعیت کشور را همانند زمان صلح امام حسن قلمداد می کند، نشأت گرفته از ایدئولوژی لبرالیسم است! اینکه جناب روحانی در خدمت محمود سریع القلم این عنصر خود فروخته و لیبرال آمریکائی مدتها در مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت تلمذ نموده و امروز هم سیاستهای لیبرالیستی سریع القلم ها در دولت اعتدال عملیاتی می شود، دیگر نباید به ایدئولوژی لیبرالیسم حاکم بر دولت اعتدال شک کرد!!!

پس نتیجه این است، که تفکر لیبرالیسم حاکم بر دولت اعتدال، آمریکا را کدخدای ده می داند و لذا در محضر کدخدا نباید از خود کفائی و اقتصاد مقاومتی حرفی زد! و اگر بخش قابل توجهی از مدیران دولت اعتدال، بیت المال را سهم خود از انقلاب می دانند و به غارت آن پرداخته و پر هزینه و غیر انقلابی هستند، محصول اندیشه لیبرالیسم(آزاد اندیشی) و اومانیسم(اصالت انسان یا انسان محوری) هستند.

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ