سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 تیر 31 , ساعت 7:17 صبح

به نام خدا و برای خدا

پس ار اینکه حاج حسن روحانی در سفر به کرمانشاه با شعارهای پی در پی مردم در رابطه با غارتگران بیت المال روبرو و ازن مطالبات واقعی مردم آگاه گردید، علی رغم اینکه بارها خود را ملزم به خواسته های برحق مردم نشان داده، ولی در اقدامی پوپولیستی و فریبکارانه در مسیر دیگری به یکی از خواسته های هنجار شکنان پاسخ داد و در جلسه هیئت دولت 30 تیر ماه 95 نسبت به اصلاح ماده (20) آیین نامه اماکن عمومی موضوع تصویب نامه شماره 15818 مورخ 10/10/1363 به شرح ذیل اصلاح نمود تا گامی دیگر در راستای اهداف کدخدا(آمریکا) قدم بردارند! و لذا ماده 20 اینگونه اصلاح شد:

«ماده 20- صدور مجوز اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری از جمله اجرای صحنه‌ای موسیقی و تئاتر به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و از جهت بررسی انتظامی و ترافیکی به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام و نیروی انتظامی موظف است ظرف ده روز نظر خود را ارایه و نظم و امنیت محل و مراسم را بدون دخالت در مجوز و محتوای برنامه و ویژگی مجریان تأمین نماید.»ل

چرا رئیس جمهور و وزیر ارشاد لیبرال، اینقدر دغدغه برگزاری کنسرتهای مبتذل موسیقی و تئاتر را دارند؟! معمولا دولتها وقتی خود را ناتون در حل مشکلات ضروری جوانان، که امروز، اشتغال، ازدواج و ساخت مسکن ارزان قیمت در رأس آن می باشد، با استفاده از نظرات کارشنان غربزده و غربگرا، اقدامات احرافی، پوپولیستی و سرگرمیهای مبتذل را برای فریب جوانان در دستور کاری خود قرار می دهند و لذا دولت و در رأس آن آقای حسن روحانی اقدام به تغییر این قانون نموده، تا دست نیروی انتظامی را در جلوگیری از کنسرنها موسقی مبتذل بندند! و این در حالی است که در دیدار اخیر فرماندهی نیروی انتظامی با مراجع تقلید، اکثر مراجع و علما، نسبت به کنترل ناهنجاریهای فرهنگی بوجود آمده از برگزاری گسترده و فراگیر کنسرتها و تآترهای مبتذل وغ هنجارشکن به نیروی انتظامی متذکر شده بودند.

با وجود نارضایتی علما، مراجع معظم تقلید و مردم متدین کشور از گسترش غیر منتظره کنسرتهای موسقی مبتذل، پس چرا هیئت دولت در مخالفت با خواست اسلام و قانون اساسی، اقدام به اصلاح ماده (20) نمود؟! باید گفت و نتیجه گرفت؛ اقدام هیئت دولت در اصلاح ماده 20 آئین نامه اماکن عمومی، همانند کاری است که پس از جنگهای صلیبی، مسیحیت صهیونیسم بر علیه مسمانان و برای ریشه کنی اسلام در آندُلس(اسپانیا) انجام دادند و لذا مبنای اصلاح دولت اعتدال، در راستای گسترش ابتذال، آنهم بر اساس دستور العمل مسیحیت صهیونیسم، برای استحاله جوانان و تضعیف جایگاه دین در نظام اسلامی است! البته این روزها دولت اعتدال به شدت تحت فشار افکار عمومی بخاطر فیشهای حقوقی تعدادی از مدیرانش می باشد، لذا برای فریب مردم، اقدام به عملیات ایذائی ماده 20 اماکن عمومی کرده است!

از رئیس جمهوری که می گوید؛ هنرمند ارزشی و غیر ارزشی نداریم، بیش از این انتظاری نیست؟! اما چرا لباس پیمبر بر تن کرده و عمامه بر سر گذاشته است؟!!!!!!!!!!!!!

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ