[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 اسفند 19 , ساعت 11:6 عصر

به نام خدا و برای خدا

جریان خزنده و لیبرالی در دولت اعتدال رخنه کرده، که کاملاً با اهداف دشمنان انقلاب اسلامی و در رأس آن با شیطان بزرگل هماهنگ عمل می کند! این جریان خطرناک و نفوذی، "اقتدار نظام اسلامی" را نشانه رفته و لذا پس از مذاکرات لوزان و قبل از اجراء برجام، ترمز پرتاب ماهواره های تحقیقاتی و علمی کشور را کشید! رسانه ای کردن آزمایشات موشکی را ممنوع! و تا آنجا که توانست از برگزاری رزمایشهای سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران جلوگیری کرد!

جریان نفوذی در دولت حسن روحانی، عربده کشی وزیر امور خارجه فرانسه را در راهروهای ریاست جمهوری اسلامی ایران می شنود که در هنگام مانور نظامی مشترک با انگلیس و آمریکا به ایران آمده و در پاسخ به سوال یکی از تجار فرانسوی که از وی پرسید: «جناب وزیر چرا این سفر دقیقا در روزی انجام شد که فرانسه به همراه انگلیس و آمریکا در خلیج فارس و در نزدیکی آب های ایران مانور نظامی که طبیعتا پیام های خاصی دارد، برگزار کرده اند؟ آیا فکر نمی کنید این مسئله روی روابط تجاری ما با ایران تاثیر بگذارد و نتوانیم در این سفر قرارداد خاصی منعقد کنیم؟ شما از واکنش مقامات ایرانی نگران نیستید؟»

وزیر خارجه فرانسه از داخل کاخ ریاست جمهوری ایران، مقتدرانه می گوید: «خیر، بنده هیچ نگرانی نسبت به موفقیت آمیز بودن این سفر ندارم. دولت ایران به اینت سفرها احتیاج دارد و مطمئنم که هیچ اعتراضی در جلسات فردا هم نخواهیم شنید.»

جریان نفوذی در قوه مجریه، برای شکستن "اقتدار نظام اسلامی" می خواهد، کشور را محتاج آمریکا و اروپا نشان دهد، لذا برای رسیدن به مقصود، خزانه کشور را خالی، ایران را در مقابل یک بمب آمریکا ناتوان و پیشرفت کشور را تنها سرمایه گذاری خارجی ممکن می داند، تا با این خزئبلات، ملت ایران را برای پذیرش بدترین شرایط کدخدا(آمریکا) آماده و مردم را "سوژه عملیات روانی"نماید!  

فشار جریان نفوذی در دولت لیبرال اعتدال، نیروهای نظامی را نگران اقتدار کشور نموده، تا بدآنجا که فرمانده هوافضای سپاه پاسداران در مورخ 19 اسفند 95 می گوید: «برای ما تردیدآمیز است که موشک ماهواره‌بر، که دارای اهداف غیرنظامی بوده و آماده پرتاب است، با تشر آمریکا به انبار برود. تا کی باید باج دهیم و کوتاه بیاییم؟»

رهبر معظم انقلاب در خصوص نشان دادن ضعف در مقابل دشمن فرمودند: «اشتباه برخی در چالش بزرگ اقتصادی که کشور اکنون دچار آن است، این بود که در زمینه اقتصادی اظهار ضعف شد و دشمن دید که اینجا می‌توان فشار آورد و فشار را زیاد کردند.»

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ