سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 96 خرداد 8 , ساعت 12:4 صبح

به نام خدا و برای خدا

پس از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص امضاء سند 2030 و اجراء بی‌سروصدا آن در آموزش و پرورش توسط دولت، اینل روزها شاهدیم که جریانی در دولت و مجلس در تلاش است، تا ملت، علماء ، نخبگان و دغدغه مندان دین و اسلام از چگونگی امضاء و اجراء محرمانه آن سند آگاهی پیدا نکنند و لذا سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در 7 خرداد 96 بدون پرداختن به کم و کیف اجراء سند مذکور توسط دولت، می گوید: «وزیر آموزش و پرورش و معاونانش در این جلسه تصریح کردند که سند 2030 الزام‌آور نیست و آماری نیز ارائه دادند که نشان می‌داد این سند تقریبا اکنون از دستورکار آموزش و پرورش خارج شده و به جای آن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مدنظر وزارتخانه متبوعش قرار خواهد گرفت

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس باید به ملت پاسخ دهد که دولت بر اساس کدام مصوبه مجلس شورای اسلامی، به امضاء و اجراء بی‌سروصدای سند 2030 در آموزش و پرورش پرداخته و برخی از متون کتابهای درسی فرزندان این مرزوبوم را به نفع  تفکر لیبرالیسم تغییر داده اند؟ وقتی حسن روحانی در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی تهران، پایبندی دولت خود را به سند 2030 اعلان کرده، مجلس حق ندارد با کلی گویی از اقدامات ضد ملی دولت چشما پوشی نماید.

شورای عالی انقلاب فرهنگی که رهبری از آن گله مندند، باید به همراه مجلس شورای اسلامی از چگونگی امضاء و اجراء سند 2030 در آموزس و پرورش تحقیق و تفحص نمایند، زیرا دولت حسن روحانی در 4 سال گذشته، غربزدگی خود را به دوستان آمریکائی خود ثابت کرده و مردم هم هیچ اعتمادی به دولت محرمانه ها ندارند و لذا لازم است مسببین این جنایت بزرگ در حق انقلاب و مردم مشخص و به مردم معرفی شوند.  

نمایندگان مجلس باید به مطالبه رهبری که مطالبه مردم است، پاسخگو باشند، زیرا رهبر معظم انقلاب 17 اردیبهشت 96 در جمع معلمان کشور در رابطه با سند 2030 فرمودند: «اصل کار غلط است. اینکه ما برویم سندی را امضا کنیم و بعد هم بیایم بی‌سروصدا آن را اجرا کنیم؛ نخیر! مطلقاً مجاز نیست؛ ما اعلام کردیم. بنده از شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گله‌مند هستم. آنها باید مراقبت میکردند و نباید می گذاشتند که کار به اینجا بکشد که ما بیاییم و جلوی این کار را بگیریم. اینجا جمهوری اسلامی است.»

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ