بنام خدا و برای خدا
پیچ بزرگ تاریخ در حساسترین زمان خود قرار گرفته است و جبهه باطل در رویا رویی با جبهه حق، کمترین اصول و عرف شناخته شده بین المللی را رعایت نمی کند و برای شکستن خطوط دفاعی جبهه حق، از هیچ جنایت و خباثتی فروگذار نمی نماید.
امروز جبهه باطل در کنار مذاکرات هسته ای، تمام ایادی خود را در جبهه ی به گستردگی مرزهای لبنان، فلسطین، سوریه، عراق و یمن، وارد میدان نبرد نموده و خود هم به اسم ائتلاف مبارزه با داعش، عمق جبهه حق را نشانه می رود و در گرما گرم نبرد تکریت، برای نجات جنایتکاران گروه تکفیری داعش، آنچنان عرصه را بر محور مقاومت و نیروهای مردمی تنگ می نماید، که نزدیک بود قصه تلخ جنگ صفین تکرار شود و عملیات نظامی را با شکست روبرو نماید و اگر تدبیر جریان مقاومت نبود و آمریکا از صحنه درگیرهای تکریت عقب رانده نمی شد، امکان آزادی تکریت فراهم نمی گشت و جبهه حق دچار تزلزل می شد، زیرا آمریکا بعنوان محور اصلی جبهه باطل، با نفاق پیچیده خود و به اسم مبارزه با داعش، بهترین نیروهای فداکار جبهه حق را، مورد هدف بمباران خود قرار می داد.
در چند سال گذشته تمام سناریوهای جبهه باطل در برابر تدابیر حساب شده مرکز فرماندهی جبهه حق با شکست مواحه شده و لذا، این مقطع زمانی مهم که از سوی مقام معظم رهبری پیچ بزرگ تاریخی نام گرفته، اصحاب و انصار جبهه باطل را، که تا دیروز بصورت منافقانه پهلوی مجاهدان را می دریدند، امروز آنان را در یک جبهه واحد در مقابل جبهه حق می شود دید!
اگر در جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی با حزب الله لبنان و جنگهای 22 روزه و 8 روزه و 51 روزه علیه مردم بی دفاع غزه، حضور مستقیم نوکران آمریکا و رژیم صهیونیستی(ترکیه، عربستان، قطر، امارات، اردن، مصر، کویت) دیده نمی شد، اما امروز هجوم ملخ وار کشورهای عضو جبهه باطل را بر علیه جبهه حق، در برخی از کشورهای عربی می شود مشاهده کرد. اگر تا دیروز اتحادیه عرب برای مبارزه با رژیم صهیونیستی شکل گرفته بود و دفاع از کشورهای عربی را مطرح می کرد، اما امروز دست پلید و خون آشام آنها را، در بی رحمانه ترین جنایات علیه مردم سوریه، عراق و یمن، که نوکری استکبار و رژیم صهیونیستس را برنتافته اند، می شود دید!
ما باید در این موقعیت حساس و پیچ بزرگ تاریخی، به رسالت انقلابی و عمارگونه خود عمل نمائیم و نسبت به تحرکات جریان نفاق(طلحه و زبیر و فرزندان ناخلف آن) حساس بوده و تحکیم همدلی و هم زبانی را بر اساس اصول و مبانی انقلاب و خط امام(ره) دنبال نمائیم و در جهت تقویت جبهه حق و محور مقاومت، از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم، زیرا جریان نفاق در این موقعیت خطیر و دشوار به یاری جبهه باطل برخاسته و در راستای تضعیف پایه های اصلی نظام اسلامی، مباحثی همچون، شورای رهبری و پذیرش شروط استکبار در مذاکرات هسته ای را، در مصاحبه های زنجیره ای خود مطرح می نماید و قلم به مزدان و خبرنگاران اجاره ای هم در جهت نشر و چاپ آن مطالب فعالند!
امروز بصورت شفاف و روشن، هم افزائی جبهه باطل با جریان نفاق را، در درون کشور می شود دید و لذا افزایش و گسترش بصیرت، شرط ناکامی و نابودی جبهه کفر و نفاق خواهد بود. انشاءالله
والسلام
بنام خدا و برای خدا
در 3 آذر 92 رئیس جمهور کشورمان در نخستین گام توافق هسته ای، آن را یک پیروزی تلقی کرده و طی نامه ای به محضر رهبر معظم انقلاب، نگاشتند: «خدای بزرگ را سپاس میگویم که در نخستین ماههای شروع کار دولت تدبیر و امید، فرزندان انقلابی شما توانستند در مذاکراتی دشوار و پیچیده، حقانیت ملت ایران در فعالیتهای هستهای را در صحنه بینالمللی اثبات کنند و گام نخست را به گونهای پیش برند که حقوق هستهای و حق غنیسازی ملت ایران مورد اذعان قدرتهای جهانی -که سالها سعی بر انکار آن داشتند- قرار گیرد و راه برای گامهای بلند بعدی در حراست از پیشرفتهای فنی و اقتصادی کشور گشوده شود.»
علی رغم اعلام ترک برداشتن کاسه تحریمها، از سوی رئیس جمهور و گذشت 16 ماه از توافق اولیه و نامه به رهبر انقلاب، هیچ افق روشنی مبنی بر گشوده شدن پیشرفت های فنی و اقتصادی دیده نمی شود و آقای روحانی در گفتگوی تلفنی خود در 8 فروردین 94 با صدراعظم آلمان می گوید: «ایران انعطاف لازم (امتیازهای فراوان) را درمذاکرات به عمل آورده واکنون نوبت طرف مقابل است که قدمهای نهایی را بردارد.»
وقتی آقای روحانی ادعا می نمایند؛ " دنیا در برابر ملت ایران زانو زده " و کاسه تحریمها ترک برداشته، پس؛ گشوده شدن پیشرفت های فنی و اقتصادی، در کجای کشور اتفاق افتاده که دیده نمی شود؟! و یا اصلاً دیدنی نیست؟! و اگر ما امتیازهای فراوانی در مقابل دریافت هیچ! به طرفهای غربی داده ایم و اسم آن را انعطاف می گذارند!
متأسفانه دولت اعتدال برای فرار از پاسخگوئی و جهت اغفال مردم، جای بعضی از کلمات را عوض می کند تا شنونده، متوجه عمق معنی آن نشود، مثلاً بجای کلمه "گرانی" از "شیب ملایم" استفاده می نماید و وقتی "امتیاز" زیادی به آمریکا در مذاکرات هسته ای می دهد، از کلمه "انعطاف" بهره می گیرد.
البته رهبر معظم انقلاب در 19 بهمن 93 بخشی از امتیازهایی که در توافقنامه ژنو به آمریکا داده ایم، نام بردند، که اهم آن عبارت است از :« طرف ایرانی، برخی از کارهایی که می توانست او را به توافق نزدیک کند انجام داده است. کارهای متعدّدی را انجام داده، گسترش و توسعهی ماشینهای غنیسازی را متوقّف کرده، خب این را لازم دانستند که یک برههای متوقّف کنند؛ تولید اورانیوم بیست درصد را متوقّف کردند، اقتضای مذاکره این بود که متوقّف بکنند؛ کارخانهی اراک را که یکی از کارهای بسیار بزرگ و مهمّ فنّاوری و یک هنر بزرگ فنّاوری است، فعلا متوقّف کردهاند؛ فردو را که یکی از برترین ابتکارهایی است که نیروهای ما و عناصر داخلی ما آن را برای امنیت دستگاههای سانتریفیوژ ما توانستند تأمین بکنند و تضمین بکنند، فعلا متوقّف کردهاند.»
اگر امتیازهای فوق را که دولت، حداقل تعطیلی 10 ساله آن را پذیرفته است، اسم آن را انعطاف بگذاریم و برای ملت هم، با اسم محرمانه بودن، توضیح داده نشود، آیا دولت می تواند ادعا نماید، که با ملت و رأی دهندگان به خود، همدل و هم زبان می باشد؟! پس دولت، در سال "همدلی و هم زبانی"، با ملت صادق باشد، تا اگر از نتیجه توافقنامه هسته ای، نان و آبی بدست ملت نرسید، رئیس دولت، که خود را شرمنده مردم نمی داند! شرمنده نگردد!!!!! آیا رئیس جمهور نامه تبریک دیگری برای موفقیت در توافقنامه جامع هسته ای به امام خامنه ای خواهد نوشت؟
والسلام
بنام خدا و برای خدا
در حالی که مذاکرات هسته ای در لوزان سوئیس، با جدیت تمام در حال برگزاری است و خبرها، حاکی از توافق احتمالی می باشد، مجلس سنای آمریکا، بر اساس استراتژی "کلت و ماشه"، اقدام به تصویب اصلاحیه ای با 100 رای موافق و بدون رای مخالف در سنا نمود، که بر اساس آن، «صندوقی برای پوشش هزینه های برقراری مجدد تحریم ها علیه ایران در صورت نقض شروط توافق ژنو یا توافق احتمالی آینده، تاسیس خواهد شد.»
مسئولین آمریکا، که از سوی امام بزرگوارمان بدرستی شیطان بزرگ لقب گرفته اند، برای نابود کردن تأسیسات هسته ای کشورمان، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند و استراتژی های متعددی را برای براندازی نظام اسلامی ایران، عملیاتی نموده، هر چند، که در توطئه های خود، موفقیتی بدست نیاورده و زحمت ما را زیاد کرده اند. در این راستا، گاهی استراتژی پلیس خوب و بد را بازی کرده، گاهی استراتژی چماق و هویچ را آزمایش نموده، مقطعی استراتژی پخت قورباغه را به میدان آورده و در این دور مذاکرات هم، استراتژی کلت و ماشه را، در برابر ایران قرار داده اند.
بر اساس استراتژی کلت و ماشه، کشور هدف را مورد تهدید قرار می دهند، که کلت روی شقیقه ات قرار گرفته، پس چیزی را که می خواهیم قبول کن، در غیر این صورت به سرت شلیک خواهیم کرد! و گاهی کشور قدرتمندی مثل ایران را نمی توانند با یک استراتژی از میدان خارج نمایند و لذا فشارها را با اجراء چند استراتژی بصورت هم زمان عملیاتی می نمایند، تا مسئولین کشورمان در بهت و حیرت قرار گیرند و نتوانند در وقت لازم، تصمیم لازم را اتخاذ نمایند و تصمیم مجلس سنا آمریکا و حمله عربستان سعودی به همراه کشورهای مرتجع عرب و برخی از کشورهای دیگر به مردم بی دفاع یمن، اجراء استراتژی جندگانه را، اثبات می نماید.
در زمانی که مذاکرات هسته ای به ایستگاه پایانی خود نزدیک می شود، اقدام هم زمان مجلس سنای آمریکا و هجوم ملخ وار، کشور تروریست پرور عربستان و برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به کشور یمن، چند استراتژی همزمان محسوب می گردد، که این اوج ترس و وحشت آنان از انقلاب اسلامی ایران می باشد، زیرا رژیم صهیونیستی و پادشاهی عربستان، وقتی می بینند، که چگونه ابرقدرتی همچون آمریکا، پذیرفته است با ملت بزرگ ایران، بعنوان قدرت برتر منطقه، فقط در بحث مسائل هسته ای مذاکره نماید، خشم و عصبانیت خود را، با تمام ضعفی که دارند، با بمب و موشک بر سر مردم مسلمان یمن می ریزند، تا انتقام شکستهای پی در پی خود را، در برابر محور مقاومت در سوریه، عراق، لبنان و غزه جبران نمایند!
اهل بصیرت، به خوبی می دانند، که امروز کشور قدرتمند ایران، توانسته است، در برابر فلج کننده ترین تحریمهای آمریکا و غرب بایستد و با تدبیر خود، هژمونی و هیمنه آمریکا و غرب را بشکند و در ظالمانه ترین جنگهای رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و غزه، یاریگر مظلومین باشد و رمز موفقیت ایران، در فرماندهی محور مقاومت، حضور در قلبها است، که جریان عبری، عربی و غربی آن را درک نمی کنند.
والسلام
بنام خدا و برای خدا
اگر با نگاه عبرت آموز به نامگذاری سالهای دهه 70 تا 94 از سوی مقام معظم رهبری داشته باشیم، درمی یابیم، که رمز و رازی عمیق در نامگذاری سالها وجود دارد و لذا باید اعتراف نمود، که مسئولین امر، به تکلیف انقلابی خود عمل نکرده و غفلتاً و یا عامداً، پیامهای فرمانده کل قوا را از قرارگاه فرماندهی، به خطوط مقدم، به درستی ابلاغ نکردند و این غفلت و عمل نابخشودنی مسئولین به خاطر آلوده شدن به زندگی اشرافی و لیبرال غربی بود، که فاصله آنان با مردم، روز به روز بیشتر شد!.
کاربران عزیز و گرامی؛ به عناوین سالهای متعدد توجه فرمائید و سپس در خواهید یافت، اگر به این شعارها از سوی دولت در وحله اول و سپس از سوی مردم، بدرستی عمل می شد، امروز با حجم بالای مشکلات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روبرو نبودیم و برای رضایت کدخدا مجبور نمی شدیم، عزت و اقتدار ملی را برای رفع مشکلات اقتصادی خود ساخته، در مذاکرات هسته ای به مسلخ ببریم و آنگاه، دولت اعتدال، اسم آن را تدبیر بگذارد!
رهبر معظم انقلاب برای این سالها این اسامی را برگزیدند؛ سال 72 «عدالت اجتماعی» سال 73«وجدان کار و انضباط اجتماعی» سال 74 «انضباط اقتصادی و مالی» سالهای 75 و 76 بحث «مبارزه با اسراف و زیادهروی» سال 77 «صرفهجویی» سال 78 «سال امام خمینی» (رحمةاللَّهعلیه) سال 79«امام امیرالمؤمنین، علی ابنابیطالب علیهالسّلام» سال 80 «اقتدار ملی» سال 81 « عزّت و افتخار حسینی» سال 82 «نهضت خدمترسانی به مردم» سال 83 «پاسخگویی» سال 84 «همبستگی ملی و مشارکت عمومی» سال 85 «پیامبر اعظم(ص)» سال 86 «اتحاد ملی و انسجام اسلامی»سال 87 «نوآوری و شکوفایی» سال 88 « اصلاح الگوی مصرف» سال 89 «همت مضاعف و کار مضاعف» سال 90 «جهاد اقتصادی» سال 91 «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایهی ایرانی» سال 92 «حماسهی سیاسی و حماسهی اقتصادی»سال 93 «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مدیریّت جهادی» سال 94 «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی».
در همین سالها بود، که عده ای از مسئولین، بدون توجه به فرمانهای مقام معظم رهبری و با سوَاستفاده از موقعیت شغلی، زندگی اشرافیگری را برای خود و خانواده رقم زدند و در ورای اشرافی زیستن، جریان آقازاده های متخلف، در امور اقتصادی، سیاسی و امنیتی و گاهاً جاسوسی شکل گرفت و در فتنه سال 88 ، نظام اسلامی با شورش و آشوب همین شبکه اشرافی و آقازاده های متخلف، به مدت 8 ماه روبرو گردید، که اهداف استکبار را دنبال می کردند!
آیا نباید عبرت گرفت؟! اگر وزیری در دولت آقای روحانی حضور داشته باشد، که هست! و در نزد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتراف نماید؛ که ثروتش بیش از 1300 میلیارد تومان است و در 18 شرکت مهم، در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در حال حاضر رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره باشد! آیا نباید تعجب کرد؟! با وجود مسئولینی، که ثروت قارونی دارند، آیا امکان ارسال و ابلاغ پیام فرمانده کل قوا، از سوی آنان، به خطوط مقدم جبهه وجود دارد؟! و همین قشر از مسئولین، امروز اعتقاد دارند؛ هم باید چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم! و چون اعتقاد به امام و اهداف بلند انقلاب ندارند، نه تنها، توان چرخاندن زندگی مردم را نداشتند! بلکه چرخ سانتریفیوژها را هم از کار انداختند، و 21 ماه است که برای مذاکره و رضایت کدخدا(آمریکا)، برای چرخیدن هر دو تلاش می کنند که تاکنون، بی نتیجه بوده است.
والسلام
نام خدا و برای خدا
دولت اعتدال بعد از گذشت 21 ماه از فعالیت خود، همچنان مردم و اقتصاد کشور را، معطل توافق احتمالی هسته ای، با نگاه به دستان کدخدا(آمریکا) نگه داشته است و در این مسیر 21 ماهه، بر اساس نظر سنجی یکی از مراکز معتبر کشور، آقای روحانی رئیس جمهور بخش قابل توجهی از رأی شکننده تقریباً51 درصدی خود را از دست داده است و لذا رهبر بصیر و فرزانه نظام اسلامی با نگاه ژرف و دقیق خود، سال 94 را سال "دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی" نام گزاری کردند و در سخنان به یاد ماندنی خود، در حرم امام رئوف حضرت رضا(ع) راهکار عملیاتی آن را به دولت و ملت ارائه نمودند، که دولت از برخورد تند و اهانت نسبت به منتقدین خودداری نماید و از آن طرف، منتقدین هم با معیار قرار دادن اصل همدلی و هم زبانی، رعایت انصاف را بر اساس مصالح نظام اسلامی با دولت داشته باشند.
با توجه به اینکه کشورهای غربی به رهبری آمریکا فشارهای زیادی به تیم هسته ای کشورمان جهت دریافت امتیاز وارد می کردند و امتیازهای زیادی هم داده شد، انتظار این بود که سال جدید سال دفاع از استقلال و عزت ملی نام گذاری شود، اما رهبر معظم و حکیم انقلاب، سال "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" را برگزیدند، تا همچنان رویه حمایت از دولتها حفظ شود و دولت هم بتواند با قدرت تمام، کاری را که آغاز نموده و کشور را 21 ماه معطل نگه داشته، به سرانجام برساند.
دولت اعتدال علی رغم پروپاگانداسازی و شعارهای بی عمل، به دو علت با عدم مقبولیت مردمی در سال 94 مواجه خواهد شد، اولاً اگر مذاکرات هسته ای به توافق نهائی منجر شود، با توجه به سرشت استکباری و شیطانی آمریکا، اتفاق قابل توجهی در زمینه اقتصادی و حل مشکلات مردم نخواهد افتاد و ثانیاً بخش دیگری از مردم به خاطر امتیازهای فراوانی که در توافق هسته ای به آمریکا داده شده و با تعطیلی تأسیسات هسته ای کشور، غرور و اقتدارملی تضعیف گردیده، نسبت به عملکرد دولت معترض خواهند بودو لذا امام خامنه ای با ابتکار بی مثال خود، در یک اقدام پیش گیرانه، شعار سال 94 را "دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی" نام نهادند و پس از دعوت دولت و مردم، خود در اولین قدم عملی به مجلس ترحیم مادر رئیس جمهور شتافتند و برگ زرین و روشنی در جلوی پای همه نخبگان سیاسی، اجتماعی و آحاد دولت و مردم قرار دادند.
آیا دولت قدردان اوج ایثار، همدلی و هم زبانی رهبر عزیز انقلاب، بصورت عملی خواهند بود؟ و یا همچنان خود را در شعار پیرو، و در عمل مسیر دیگری را خواهند رفت؟! و آیا مردم قدر رهبری خویش را خواهند دانست و به طریق رهبری، خواهند رفت؟ شاهکار بزرگ دولت و ملت در عرصه انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی با ایجاد همدلی و هم زبانی در اسفند سال 94 خواهد بود. آیا دولت و ملت با دیدن اوج همدلی و هم زبانی رهبری، در این امتحان بزرگ، موفق به اخذ نمره قبولی می شوند؟
والسلام
بنام خدا و برای خدا
سال 1394 با یک استراتژی به هنگام، از سوی امام خامنه ای "دولت و ملت، همدلی و هم زبانی" نام گرفته است، لذا، ضرورت دارد، نیروهای مؤمن به انقلاب، نسبت به انحرافهایی که توسط جریان نفاق و تهاجم فرهنگی غرب، در جامعه ی انقلابی کشورمان، به وجود آمده، با "همدلی و هم زبانی،" قدمهای بلندی را برداریم، والا شهداء، امام بزرگوارمان و رهبری بصیر جامعه، ما را نخواهند بخشید. امروز اگر ببینیم که بچه شیعه در این جامعه منحرف شده و اقدامی نکنیم مورد غضب قرار خواهیم گرفت، زیرا ما پیرو امام علی(ع) هستیم، که وقتی خلخال از پای زن یهودی کشیدند و خبر به حضرت رسید؛ فرمودند: "اگر مسلمان از غم این حادثه بمیرد رواست." پس چرا امروز می بینیم و می شنویم که بچه شیعه ای این مملکت به انحراف کشیده می شود، ولیکن ناراحت نمی شویم؟!
امروز هر فرد مسلمان و انقلابی، باید عارضه شکل گیری انحراف در جامعه و اشتیاق به فرهنگ ابتذال غرب را با قطب نمایی که امام بصیر جامعه در اختیارش قرار داده، پیدا نماید. ما در زمانی زندگی می کنیم، که فرهنگ تهاجمی غرب، از طریق ابزارهای مدرن، جامعه ی مسلمین را در نوردیده و هدف آن هم، قلج کردن اذهان مردم، بخصوص قشر جوان جامعه است.
چهارشنبه سوری در ایام گذشته یک سنت بود، اما امروز باید آن را یک تهدید قلمداد نمود. بازی تیمهای استقلال و پیروزی، دیدن آن برای جوانان یک فرصت بود، ولیکن امروز دیگر فرصت نیست و به مرز تهدید رسیده است! وقتی رهبری عزیز می فرمایند، ما نسل سوم را تخلیه هیجانی نکرده ایم، یعنی با نسل اول و دوم انقلاب، دارای تفاوتهایی است.
دیروز زمینه گناه برای نسل اول و دوم محدود بود، ولیکن امروز بساط مدلهای مختلف گناه، با تسامح و تساهل دولتهای بعد از جنگ، رواج یافته و اباحه گری(مباح دانستن) در جامعه از رشد بالائی برخوردار شده است.
چرا امروز با همه پیشرفتهایی که داشته ایم، اما قادر نیستیم، کسانی که مورد تهاجم فرهنگی دشمن و جریانهای انحرافی قرار گرفته اند، درمان نمائیم، می دانید علت آن چیست؟ تنها دلیل، این است، که دین را در کف جامعه گشترش نداده و دشمن هم صحنه را، برای فلج نمودن ذهن جوانان این مرز و بوم، مهیا دید و به بسط و گسترش فرهنگ خود، پرداخت!
نسلی که دیروز در برابر تصرف خاک کشور و دفاع از انقلاب اسلامی، جان خود را در کف دست گرفت و 8 سال با قدرتهای بزرگ جهان که در کنار رژیم بعث عراق حضور داشتند، جنگید و پیروز شد، چرا امروز باید، زمین و آسمان کشورش، با غفلت نابخشودنی، در اختیار دجالواره های غرب قرار گیرد؟ و چرا هنوز هم، احساس تکلیف نمی کند؟! البته دولتهای بعد از جنگ هم، به خاطر عدم توجه به فرهنگ اسلام و انقلاب، در این جنایت بزرگ، بی تأثیر نبوده اند و گاهاً برای بدست آوردن چند برگ رأی و ماندن در قدرت، ناخواسته، به استخدام فرهنگ غرب در می آمدند!
پس باید در سال "دولت و ملت، همدلی و هم زبانی"، وارد میدان شد و اجازه نداد، که دشمن بیش از این در سرزمین دین پیشروی نماید و جوانان آینده ساز این ملت را، به مسلخ ابتذال خود بکشاند و اگر از گسترش انحراف در جامعه جلوگیری نکنیم و دشمن سنگرهای کلیدی ما را به تسخیر خود درآورد، شهدائ، و امام راحلمان ما را نخواهند بخشید و رهبر نافذ و بصیر جامعه هم، به ما خواهند گفت، که من صدای این عمار را بلند کردم و مردم در نهم دی 88 لبیک گفتند، ولیکن از سنگر فرهنگ و دین، عمارگونه دفاع نکردید و آنگاه اگر از غصه بمیریم، رواست!
والسلام
بنام خدا و برای خدا
حجه الاسلالم آقای حسن روحانی در مورخ 3 اسفند 1393 خطاب به کسانی که به ایشان رأی نداده اند، گفت: «مسئولان اجرایی باید مسئولانی باشند که به رأی مردم در سال 92 معتقد هستند اگر کسی اعتقاد به رأی مردم ندارد میتواند در کشور فعالیت کند اما نمیتواند در مدیریت سطح بالای کشور باشد، چرا که مردم این را قبول نمیکنند.»
آقای حسن روحانی در 3 فروردین 1394، از نظر قبلی خود عدول کرد و در نامه ای به مقام معظم رهبری نوشتند: «دراین دولت، خدمت به همه مردم را، فارغ از ملاک های سیاسی و جناحی، وظیفه خود می شمرد و همواره نقد مشفقانه را همچون حمایت خردمندانه ارج می نهد و در اداره کشور نیز، خود را نیازمند اندیشه و تدبیر همه صاحب نظران می داند.»
تا کنون سابقه نداشته که رئیس جمهوری، تنها با داشتن فقط 230 هزار رأی از 50 درصد بیشتر، چنین بی پروا سخن براند و یک ماه بعد، با 180 درجه چرخش و نام گذاری سال 94 از سوی رهبری معظم انقلاب، ملاک دولت خود را، خارج از حب و بغض سیاسی و جناحی بشمارد و علی رغم اهانتهای مکرر به منتقدین مذاکرات و توافقنامه هسته ای، اداره کشور را نیازمند نقد مشفقانه و اندیشه و تدبیر همه صاحب نظران می داند!
رئیس جمهور در خصوص مواجه با منتقدین، از سابقه خوبی برخوردار نیست و مکرراً، منتقدین خود را با الفاظی که در شأن رئیس جمهور، آنهم در لباس مقدس روحانیت نیست، مورد اهانت قرار داده است، که برای تنویر افکار کاربران عزیز به چند نمونه آن اشاره می شود.
بهمن سال 92 «آیا برداشتن تحریمها کار بدی است؟ گویی عدهای انقلابی شدهاند! گرچه سوابق آنها را میدانیم و از حرفهایی که میزنند تعجب نمیکنیم.»
یک هفته بعد: «چرا فقط یک عده معدود کم سواد از جای خاص تغذیه می شوند باید از توافق ژنو حرف بزنند اما اساتید دانشگاه های ما خاموش اند.»
مرداد ماه 93: «یک عده شعار میدهند ولی بزدل سیاسیاند؛ هر وقت میخواهد مذاکره شود یک عده میگویند داریم میلرزیم؛ خوب به جهنم، بروید یک جای گرم پیدا کنید.»
در 16 آذر 93: «یک عده تازه به دوران رسیده که البته ما به آنها هم احترام می گذاریم، نمی خواهد اینقدر نسبت به آینده و ارزشهای انقلاب و ارزشهای اسلام دلنگران باشند.»
سخنان فوق، تنها بخشی از اهانتهای آقای روحانی در جمع های عمومی است، اگر اهانتهای اعضاء دولت به این پرونده اضافه شود، مثنوی هقتاد من کاغذ خواهد شد و لذا، اگر شخص رئیس جمهور، به نامه خود خطاب به مقام معظم رهبری در تاریخ 3 فروردین 94 اعتقاد دارند، باید زمینه عملیاتی شدن شعار سال 94 را، که از سوی امام خامنه ای "دولت و ملت، همدلی و هم زبانی" نام گرفته، فراهم نماید.
دولت باید قدمهای لازم را در این رابطه بردارد و بداند، زبان و قلم منتقدین با اهانت بسته نخواهد شد و همچنان بر اساس اصل هشتم قانون اساسی، بصورت مشفقانه و خردمندانه، به تکلیف انقلابی خود عمل خواهند کرد. پس، آیا رئیس جمهور که در احاطه احزاب منحله و افراطی مشارکت، مجاهدین انقلاب و حزب کارگزارن قرار دارد، می تواند، تبعیت خود را از رهبری عزیز، به اثبات برساند؟!
والسلام
بنام خدا و برای خدا
دولت یازدهم بر اساس قانون بودجه سال 1394 که از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و جناب آقای روحانی هم آن را برای اجرائی شدن ابلاغ نموده، موظف گردیده که تعداد 5/5 میلیون نفر را که از پردرآمدهای جامعه شناخته می شوند از لیست دریافت کنندگان یارانه نفدی حذف نماید، که معاون اول رئیس جمهور آقای اسحاق جهانگیری، در مصاحبه با سالنامه نوروزی دنیای اقتصاد، مورخ 23 اسفند 93 از خود واکنش نشان داده و قبل از اجرائی شدن بودجه آب پاکی را روی دست نمایندگان مجلس ریخته و با ایستادگی در برابر قانون، گفته است: «راه کاهش این نیست که گفته شود پردرآمدها را حذف کنیم. گفتن این جمله آسان است، ساده است. به نظر من می خواهند دولت را وارد چالش جدیدی با مردم کنند. می خواهند دولت با یک مجموعه از مردم واردچالش شود. ما دولت را وارد درگیری با مردم نخواهیم کرد.»
دولت اعتدال در مقطعی، از آحاد مردم خواست که در صورت عدم نیاز به دریافت یارانه نقدی، بصورت دوطلبانه از دریافت آن انصراف دهند، ولیکن دولت با تمام ابزاری که از آن بهره جست، توفیقی نداشت و حتی وزیر اقتصاد و دارائی وارد میدان شد و اعلام کرد، اسامی 10 میلیون نفر را شناسائی کرده ایم که از لیست دریافت کنندگان یارانه نقدی حذف خواهیم کرد، اما دولت از همه گفته های خود، به یکباره عقب نشینی کرد و قانون را برای تصرف کرسی های مجلس شورای اسلامی در انتخابات اسفند امسال، به کناری نهاد و عملیاتی ننمود! و اولین قانون گریزی، در پرونده دولت اعتدال ثبت شد!
در واپسین روزهای سال 93 اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، در اقدامی عجیب، اعلام نمود، که «می خواهند دولت با یک مجموعه از مردم، واردچالش شود. ما دولت را وارد درگیری با مردم نخواهیم کرد.» معنی این سخن جهانگیری این است که دولت برای هدفی بزرگتر، که تصاحب مجلس شورای اسلامی در انتخابات سال 94 می باشد، حاضر نیست کسی را از دریافت یارانه نقدی حذف نماید، زیرا اسحاق خان و پدر معنوی و سیاست گزار اصلی دولت خوب می داند که حذف پردرآمدها، از دریافت یارانه نقدی، مساوی با رأی دادن به جریان مقابل دولت است و لذا دولت از اجراء قانون امتناع می کند.
برای اینکه خیلی هم آبرو ریزی نشود، آقای جهانگیری می گوید: «البته هنوز متن مصوبه مجلس را ندیده ام. چون چیزهایی که گفته می شود، گاهی با متن قانون که منتشر می شود، متفاوت است. ما.»
به اسحاق خان باید گفت شما اول مجلس را متهم می کنید و می گوئید؛ "می خواهند دولت را وارد چالش جدیدی با مردم کنند، اما پس از آن می گوئید؛ "هنوز متن مصوبه مجلس را ندیده ام، متن قانون را می بینیم و براساس آن عمل خواهیم کرد" اگر می خواهید به قانون عمل کنید، پس چرا مثل جهانگیرها سخن می گوئید و اگر در اجراء قانون مجلس، مطیع هستید، پس این همه لاف زدن از برای چیست؟!
به شخصی گفتند: "شوربای گرم را چه می گویند؟" گفت: "کله جوش" گفتند: "وقتی سرد شود، آن را چه می گویند؟" گفت: "ما امانش نمی دهیم که سرد شود، داغ داغ آن را می خوریم." پس اسحاق خان! مواظب باش که نسوزی!
والسلام
بنام خدا و برای خدا
حضرت آیت الله خامنه ای در نخستین روز آغاز سال 94 در کنار ضریح مطهر امام هشتم(ع) فرمودند: «نگاه به بیرون برای حل مسائل اقتصادی هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید، بنابراین باید همواره به دنبال استفاده از ظرفیت های داخلی کشور بود و "اقتصاد مقاومتی" که مورد استقبال همهی صاحب نظران اقتصادی قرار گرفت نیز، ناظر بر توانایی ها و ظرفیت های درونی کشور و ملت است ... اگر مسئولان دولتی و آحاد مردم و فعالان اقتصادی همت کنند و رسانه های عمومی نیز به کمک بیایند، خواهیم دید که تحریم ها قادر نخواهد بود ملت ایران را از پیشرفت باز بدارد.»
بیش از 20 ماه از فعالیت دولت یازدهم می گذرد، اما، اقتصاد ایران همچنان در روکود قرار داشته و علی رغم پروپاگانداسازی دولت، هیچ نشانه ای برای عبور از روکود اقتصادی دیده نشده و متأسفانه با بی تدبیری دولت و پالسهای غلطی که از سوی برخی از مسئولان اجرائی و ولع آنها برای حل مشکلات در مذاکرات هسته ای، دشمنان را به طمع واداشت تا فشار خود را به تیم مذاکره کننده هسته ای افزایش داده و هر از چند روزی امتیاز دندانگیری طلب نمایند و طعم آن را هم بچشند.
دولت با بی تدبیری، کاری کرد، که امروز چشم خود، تولید کننده و مردم را، به نتیجه توافق با غرب گره زده و "استراتژی اقتصاد مقاومتی" را، که در برابر حملات پی در پی تحریمهای غرب و آمریکا، مؤثر بود، جایگزین اقتصاد لیبرالی کشور ننمود و تنها، با برگزاری چند همایش و نمایش! بی حاصل و هدر دادن بیت المال مسلمین، به امید نتیجه بخش بودن مذاکرات هسته ای و بستن با کدخدا(آمریکا) به مدت 20 ماه تعطیل نمود! و همچنان در مسیر تاریک مذاکرات هسته ای قدم برمی دارد و بودجه سال 94 کاملاً در مقابل "اقتصاد مقاومتی" قرار دارد!
سئوالی باید از دولت پرسید؛ آیا با توافق و بستن با آمریکا اقتصاد ایران شکوفا، تحریمها لغو و دلارهای مسدود شده، به ایرن بازمی گردد؟ جواب منفی است، زیرا، وقتی یکی از مسئولان آمریکائی، می گوید؛ "فاصله ما با ایران، یک انقلاب است!" آیا می شود به آمریکا اعتماد کرد و اقتصاد را شکوفا دید؟! به جرأت می توان گفت، آمریکا و کشورهای غربی، که ایران را یک روز مستعمره خود می دانستند، با ابراز خوشبینی دولت اعتدال و لبخندهای بی مورد آقای ظریف، تحریمی، برداشت نمی شود و پولهای خودمان را، چنان بصورت قطره چکانی، همچون مرحله اول توافقنامه هسته ای آزاد می کنند، که هیچ استفاده مثبتی از آن نخواهد شد، چرا که این اعمال، با سرشت استکبار و شیطان بزرگ، عجین می باشد.
عجیب است که رئیس دولتی، که خود در دوران دفاع مقدس، نتیجه "اقتصاد مقاومتی" و همراهی مردم را با حکومت دیده و لمس نموده، پس چرا؛ تمام تخم مرغهای خود را در سبد مذاکرات هسته ای قرار داده ؟و مسیر "اقتصاد مقاومتی" را دنبال نمی کند؟! و متأسفانه در دولت آقای روحانی فقط با کلمات "اقتصاد مقاومتی" بازی می شود و هیچ عملی، در راستای تحقق آن صورت نمی گیرد!
والسلام
بنام خدا و برای خدا
آقای ظریف وزیر خارجه کشورمان در صفحه فیس بوکش، پیام شک برانگیزی را منتشر و می نویسد «تلاش می کنم در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت، دست کم هر هفته یک گزارش کوتاه خدمت شما تقدیم کنم ... مذاکرات این دور، سخت و فشرده اما مفید و راهگشا بود. به لطف خدا و با تلاش، نوآوری و همفکری مسئولین و کارشناسانِ وزارت امور خارجه، سازمان انرژی اتمی و دیگر دستگاه ها، راه حل های مناسب فنی و سیاسی برای موضوعاتی که غیرقابل حل می نمود، پیدا شده است.»
با بررسی پیام آقای ظریف، رئیس جمهور آمریکا، بیانیه 4 وزیر خارجه اتحادیه اروپا و آقای روحانی، درمی یابیم که موضوعاتی که آقای ظریف میگویند قبلاً راه حل نداشته و ایشان و تیم مذاکره کننده توانسته اند، برای آنها، راه حل مناسب فنی و سیاسی پیدا کنند، مشکوک و غیر شفاف است، لذا، ایشان و رئیس جمهور که همه مسئولیت توافق هسته ای را پذیرفته اند، اگر راست می گویند و با ملت، همدل و هم زبان هستند، قبل از توافق نهائی با آمریکا، باید به چند سئوال اساسی، پاسخ دهند.
قبل از طرح سئوالات، ایران امتیازهای فراوانی، مثل اکسید اورانیوم 20 درصد، توقف توسعه سانتریفیوژهای نسل جدید، تعطیلی رأکتور اراک، تعطیلی تولید اورانیوم 20 درصد و نصب دوربینهای پیشرفته در تمام مراکز هسته ایی را به طرفهای غربی در توافق اولیه داده بود و حالا باید قبل از توافق نهائی پاسخ دهند:
1-کدام موضوعات فنی و سیاسی، که در دولتهای سابق، راه حل نداشته اند، برای آنها راه حل پیدا کرده اند؟
2-موضوعاتی که آقای ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای برای آنها راه حل پیدا کرده اند از سوی کدام کشور مطرح گردیده است؟
3-موضوعاتی که حل گردیده و زمینه توافق نهائی را فراهم نموده، کدام موضوعات است؟ و چه امتیازهای جدیدی به طرفهای غربی و در رأس آنها به شیطان بزرگ داده شده است؟!
4-کاهش سانتریفیوژها از 18 هزار به 6 هزار، بر اساس کدام عزت و حکمت، به دشمنان هدیه گردیده است و در قبال آن چه دریافتی داشته اند؟!
به این سئوال رئیس جمهور آمریکا با دقت توجه نمائید، که گفته است «آنچه که بر رسیدن یا نرسیدن به توافق اثر دارد، اولا این است که آیا ایران حاضر است به دنیا ثابت کند که به دنبال ساخت سلاح هستهای نیست و اینکه ما بتوانیم به نحوی قابل راستی آزمایی و مناسب، از این امر کسب اطمینان کنیم.»
رئیسجمهور آمریکا سپس می گوید: «صادقانه بگویم، آنها هنوز آن امتیازاتی را که به عقیده من برای رسیدن به توافق نهایی لازم است، ندادهاند. اما حرکاتی داشتهاند و احتمال (توافق) وجود دارد.»
5-با توجه به سئوال آقای اوباما، آقای ظریف و آقای روحانی پاسخ دهند؛ چه زمانی انقلاب اسلامی و تأسیسات هسته ای ایران، پس از راستی آزمائی آمریکا و در لایه پنهانی آن رژیم صهیونیستی، مورد تائید و فعالیت مجدد قرار می گیرند؟ آیا تا آن زمان، آقای ظریف در ایران زندگی می کند؟! و آقای روحانی حیات دنیوی دارد؟!
ارمغان دولت اعتدال از مذاکرات هسته ای در سال "دولت و ملت، همدلی و هم زبانی" مردم پسند خواهد بود؟ و یا باعث شادی دشمنان و ایجاد گسست، بین دولت و ملت خواهد شد؟!
توافق به زودی حاصل خواهد شد. امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!!!!!!!!!!!
والسلام
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چرا مجرمین نفوذی در قدرت، محاکمه نمی شوند؟
آیا وقت محاکمه حسن روحانی نیست؟
سئوال خوب به تولید فکر خوب می انجامد
عاشورا چگونه رقم حورد؟
مخرج مشترک با دشمن، یعنی چه؟
بساط انفعال را از قوه قضائیه برچینید
اغتشاشگران از داعش بدتر و اصلاحطلبان از هر دو بدتر
جنگ جهانی شناختی و ترکیبی بر علیه ایران
غروب اغتشاشات در ایران و شکست جبهه استکبار
[عناوین آرشیوشده]